Diensten

Human Capital Scan is hét bureau voor werkgevers voor alles rondom sociale zekerheid. Met onze expertise verlagen wij uw loonkosten en bent u in staat alle voordelen te benutten die het sociale zekerheidsstelsel biedt. Maak kennis met onze diensten op uiteenlopende gebieden!

h

LoonkostenScan

Meer grip op uw loonkosten? De LoonkostenScan geeft inzicht of u nog gebruik kunt maken van loonkostenvoordelen, no-riskpolissen, subsidies en kortingen. Ontvang alsnog deze financiële voordelen waar u als werkgever recht op hebt! Controle van loonheffingen en premies op basis van no cure, no pay.

Lees meer
h

Controle Whk-premie

Onjuiste berekeningen van de werkhervattingskaspremies komen nog te vaak voor. Wij controleren snel of u te veel betaalt op basis van no cure, no pay.

 

Lees meer
h

Structurele ondersteuning

De complexiteit van het sociale zekerheidstelsel is berucht bij werkgevers. Dat weten wij. Voor ons als specialisten is het juist een sport om organisaties ervan te laten profiteren. Kent u alle besparingskansen die het systeem ook biedt?

Lees meer
h

Schadeprofiel/Onderzoek ERD

Eigenrisicodrager: is dit de beste oplossing voor uw organisatie? Een hoogwaardig en volledig advies geeft helder inzicht in alle voor- en nadelen. Binnen zes weken weet u waar u aan toe bent!

Lees meer
h

Personeelsformulier

Nieuwe medewerker in dienst? Met ons unieke personeelsformulier ziet u in een oogopslag op welke budgetten en subsidies uit de sociale en fiscale wetgeving u recht heeft. Ook krijgt u inzicht in de rechten en plichten vanuit UWV, gemeente en Belastingdienst.

Lees meer
h

Wtl-Check

De definitieve Wtl-beschikking is door de Belastingdienst gestuurd. Hier kunnen echter afwijkingen op staan die niet altijd terecht zijn. Wij controleren uw Wtl-beschikking en helpen bij het achterhalen van de loonkostenvoordelen waar u recht op heeft.

Lees meer
h

HRScan

De HRScan geeft inzicht of uw organisatie voldoet aan de nieuwe privacywetgeving wat betreft de verwerking van persoonsgegevens op uw HR-afdeling. U krijgt grip op de zaak: implementeer de adviezen en voorkom onnodige schade, financieel en qua reputatie.

Lees meer
h

Verzuim en arbeidsongeschiktheid

Hoe langer verzuim duurt, hoe kleiner de kans op herstel en terugkeer in de functie. Daarom staan wij voor een proactieve aanpak, met intensief contact met werkgever en werknemer. Met de juiste kennis en de juiste tools. Reduceer kosten: van uzelf, uw werknemer en de verzekeraar.

Lees meer