Controle Whk-premie

Onjuiste berekeningen van de Werkhervattingskaspremies komen nog te vaak voor. Na onze controle weet u of uw organisatie te veel betaalt. We doen dit met lage kosten voor u: op basis van no cure, no pay.

Wat is de PremieCheck?

Controle Whk-premie: betaalt u te veel?

Uit eerdere controles blijkt dat zowel Belastingdienst als UWV fouten maken bij de berekeningen van premies. Werkgevers krijgen dan onterecht uitkeringen doorbelast. Human Capital Scan toetst snel alle uitkeringen en zorgt voor een verlaging van uw premie.

Meld u aan voor de PremieCheck

Stuur ons uw Whk-beschikking via deze veilige upload-link. Wij controleren snel of het zinvol is om een verzoek tot herziening in te dienen. Wij ontzorgen u volledig en voeren alles uit: van analyse tot een inhoudelijk bezwaar. Verlagen van de premies levert u al snel tienduizenden euro’s op!

Wat kost het u (niet)?

Human Capital Scan werkt op basis van betaling uitsluitend bij opbrengst: no cure, no pay! U betaalt alleen bij concrete resultaten.

Bezwaar of verzoek

De wettelijke bezwaartermijn is 6 weken. In de praktijk betekent dit bezwaar indienen mogelijk is tussen december en half januari. Maar ook na deze periode kunnen wij een verzoek indienen.

Whk-beschikking controle: klopt uw premie?

Benieuwd of u de juiste premie betaalt? Meldt u aan voor de PremieCheck.
Onze specialisten zitten klaar. Goed om te weten: wij werken op basis van no cure, no pay.

Meer weten?

Neem contact op met:
Samira Mouhoul
samira.mouhoul@hcscan.nl
(06) 83940929