Over ons

Specialisten in sociale zekerheid – De Nederlandse sociale zekerheid is complex en continu in beweging. Human Capital Scan maakt u wegwijs! Als specialisten kennen wij de wet- en regelgeving van binnen en buiten. Wij weten dus ook op welke subsidies en kortingen u recht heeft. En of u te veel premie betaalt. Lagere loonkosten: het kan!

h

Specialisten in sociale zekerheid: Visie

Waarom zou u handenvol geld laten liggen terwijl u er recht op heeft? Want dat is aan de orde bij veel organisaties. Uw bedrijfswinst kan aanzienlijk hoger uitpakken als specialisten in sociale zekerheid alle kansen laat signaleren. Wij zien en kennen die kansen!

Lees meer
h

Referenties

Grote bedrijven en overheidsinstellingen maken gebruik van onze dienstverlening, vaak al jarenlang. Wij besparen miljoenen euro’s voor hen op het gebied van (sociale) verzekeringen en belastingen. Kennis van de wet, van subsidies, premies en kortingen: daar gaat het om. Deze organisaties verlagen structureel hun loonkosten.

Lees meer
h

Vacatures

Werken bij een groeiend, hoogprofessioneel bedrijf met een gigantisch netwerk, een goede propositie en korte communicatielijnen? Waar je snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar veel kansen liggen om mee te denken en mee te bouwen? Bekijk onze vacatures!

Lees meer