Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst bij een jong en dynamisch bedrijf in Den Haag

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het werken met targets? Ben jij ervaren in het maken van B2B afspraken? Overtuig je graag mensen aan de telefoon? Wil jij werken binnen een jong salesteam voor een groeiend bedrijf dat gevestigd zit in een splinternieuw en modern kantoor in Den Haag? Lees dan verder, want wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega om afspraken voor onze accountmanagers te maken.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker in de binnendienst bij Human Capital Scan ga jij aan de slag met het werven van klanten en maak jij de afspraken voor onze verkoopadviseurs. Dagelijks besteed je een groot deel van je dag aan telefonische acquisitie. Je bent gericht op kwaliteit en uitstekende service. Je beheert je eigen leads, zorgt voor een goed gevulde agenda van de accountmanagers en registreert alle contactmomenten in ons CRM-systeem. In samenwerking met onze verkoopadviseurs zorg je voor het binnenhalen van opdrachten en het bedienen van onze prospects. Voor het behalen van targets kennen we een bonusregeling.

Wie zijn wij?

Human Capital Scan is gespecialiseerd in het toepassen van Sociale Zekerheidswetgeving voor bedrijven. Met onze scans vinden we op basis van “no cure, no pay” nog niet toegepaste regelingen, kortingen en subsidies. En met succes! Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij voor ruim 3.400 opdrachtgevers gewerkt. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 40 enthousiaste medewerkers. Met jou erbij bestaat ons telesales team uit vijf medewerkers en heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende kantoorruimtes. Er wordt hard gewerkt om uitstekende service te verlenen aan onze klanten, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende vaste baan voor 24 tot 40 uur per week met flexibele werktijden (in gezamenlijk overleg) binnen een leuk team en in een informele, professionele en groeiende organisatie. Een werkomgeving waar je kunt meedenken en meebouwen, waar je snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar veel commerciële kansen liggen. We beschikken over een groot netwerk, unieke commerciële systemen, een goede propositie en korte communicatielijnen om beslissingen te nemen. We werken met de nieuwste Apple apparatuur binnen een modern kantoorgebouw. Er is horeca aanwezig waar je in de lunchpauze wat lekkers kunt kopen.

Wat vragen we van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie dien je snel je eigen verhaal te kunnen maken, je hebt geen vastgesteld script nodig voor je gesprekken. Uiteraard beschik je over doorzettings- en inlevingsvermogen en vind je het leuk om de soms complexe elementen uit de Sociale Zekerheidswetgeving te vertalen naar gespreksonderwerpen. Je kunt effectief communiceren met voornamelijk (HR) managers en directieleden en brengt energie en enthousiasme in het team. Verder voldoe je aan de onderstaande eisen:

  • Minimaal drie jaar succesvolle werkervaring in een B2B salesfunctie waarbij kwantitatieve en kwalitatieve targets behaald zijn.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als schrift, aangezien je telefonisch en per email zal communiceren met onze (potentiële) klanten.
  • Jij bent op korte termijn minimaal 24 uur per week (of meer) beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.
  • Jij woont binnen een straal van 25 km om Den Haag.

Startdatum

In overleg, maar we willen je natuurlijk zo snel mogelijk binnen ons team hebben.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar: amanda.gras@hcscan.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.
Zodra je je CV en motivatie hebt verstuurd, nemen we binnen tien werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Mail of neem contact met ons op via: 088-1810000.

Ons kantoor

Human Capital Services is gevestigd in het HNK gebouw aan de Oude Middenweg 17 te Den Haag. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.