Waarom Human Capital Scan

Sociale zekerheid: u laat geld liggen

Het sociale zekerheidsstelsel? Als werkgever kent u nut en noodzaak ervan. Maar laat ons raden: het is het vast niet uw hobby. Begrijpelijk. Maar waarom zou u handenvol geld laten liggen terwijl u er recht op heeft?

Want dat gebeurt er, elke maand, iedere dag. De bedrijfswinst kan aanzienlijk hoger uitpakken als u alle kansen van sociale zekerheid benut.

Besparingskansen: ze zijn er

Nog te veel werkgevers denken dat die kansen er niet zijn. Of dat het onmogelijk is om ze te vinden in het dichte oerwoud aan sociale verzekeringen, subsidies en premies.

Geen zorgen – dat oerwoud hoeft u niet in. Wij doen dat. Als specialisten helpen wij bedrijven en instellingen miljoenen euro’s te besparen of terug te vorderen.

Waar wij uw geld vinden

Waarom ons dit lukt? Uit onze praktijkervaring:

  • Werkgevers betalen vaak teveel premies.
  • Werkgevers lopen (gemeentelijke) subsidies en kortingen mis.
  • Werkgevers maken geen gebruik van kansen om loonheffingen en loonkosten te verlagen.

 
Met gezond verstand en de juiste kennis van zaken signaleren en stoppen wij het weglekken van bedrijfswinst. Ook die van u!

Kracht van data

Innovatie zit in onze genen, al vanaf het begin in 2003. Wij werken state of the art, met de nieuwste technologieën rondom data. Wist u dat de data van uw organisatie goud waard zijn voor uw toekomstige strategie?

Inzicht in uw menselijk kapitaal

Stel u een dwarsdoorsnede van uw organisatie voor, gemaakt op basis met data over uw human capital. U krijgt helder inzicht in de ontwikkeling van het menselijk kapitaal binnen uw bedrijf.

Kijk in de toekomst

Sterke kanten. De risico’s. De trends. Ofwel: gevalideerde input voor strategische personeelsplanning in de nabije toekomst. Zonder glazen bol of vaag onderbuikgevoel: u ziet zwart op wit waar het heen gaat met uw medewerkers.

Wij blijven wél persoonlijk

We zitten in de voorhoede van data-driven companies in ons vakgebied. Daar zijn we trots op. Net als op onze onafhankelijke positie in consultancy en ondersteuning. Maar het mooiste in ons vak…

…dat is nog altijd het persoonlijk contact met opdrachtgevers. Want daar gebeuren de dingen waar het om gaat. ‘Als ik had geweten wat er allemaal kan, had ik jullie veel eerder gebeld.’ Dat horen wij vaak. En graag.

Wachten – waarom? Bel ons eerder

Er kan meer dan u denkt!

Sinds de oprichting in 2003 is er al meer dan 100 miljoen euro terugverdiend voor ruim 3500 organisaties.

Meer weten over Human Capital Scan?

Vraag om meer informatie over onze werkwijze aan onze specialist:

Yoeri Weekhout
yoeri.weekhout@hcscan.nl
(088) 1810000

Stuur uw mailadres

En wij nemen contact met u op!